nieuws

Carnavalfeest café loopt uit de hand

Café

Drie aanhoudingen, een café zonder ruiten, een beet van een politiehond en een bloedende wang. Dat was hoe een carnavalsfeest in een café in de Arnhemse wijk Plattenburg in de nacht van zaterdag op zondag eindigde, aldus de politie zondag.

Carnavalfeest café loopt uit de hand

Onder de carnavalvierders ontstond in de loop van de nacht ruzie. Twee feestgangers werden daarom buiten de deur gezet. Het tweetal vernielde vervolgens samen met opgetrommelde bekenden de ruiten van het cafe. Ook zeilden barkrukken door de lucht.

De gewaarschuwde politie herstelde de orde door drie mannen van 20, 31 en 46 jaar aan te houden.

Twee politiemannen liepen een klap op toen de verdachten zich hevig verzetten tegen hun aanhoudingen. Een van de verdachten moest dat bekopen met een beet van een politiehond. De 31-jarige verdachte hield aan de ruzie bovendien een flink bloedende wang over.

Reageer op dit artikel