nieuws

Carnavalsplaat café na voetbalincident

Café

Het Doetinchemse café Hattrick heeft het incident rondom een assistent scheidsrechter bij De Graafschap-PSV aangegrepen om een carnavalsplaat te maken. Het sportcafé heeft kort voor de start van carnaval de plaat ‘Boem Schaufeli’ uitgebracht.

Carnavalsplaat café na voetbalincident

Boem Schaufeli verwijst naar Doetinchemmer Felix Schaufeli, die enkele weken geleden landelijk nieuws werd door een assistent scheidsrechter tijdens de wedstrijd De Graafschap-PSV omver te lopen.

Hattrick vindt het voorlopige stadionverbod van vijftien jaar voor Schaufeli buitenproportioneel. ‘We vinden de hoogte van de straf buiten alle proporties. Carnaval is de ideale tijd om er een ludieke draai aan te geven en deze medesupporter een hart onder de riem te steken’, aldus Sjoerd Weikamp, een van de eigenaren van Hattrick, in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel