nieuws

Clubsucces Motion naar buitenland

Café

De Amsterdamse clubavond Motion gaat over de grens. Op vrijdag 2 juni vindt het dancefeest voor het eerst in de Antwerpse club Café d’Anvers plaats. De echte liefhebber kan vervolgens een dag later verder feesten in Panama, sinds een jaar de vertrouwde locatie van Motion in de hoofdstad.

Clubsucces Motion naar buitenland

Dat maakte organisator Emoticon Productions vrijdag bekend. Speciaal voor deze weekeinde-editie heeft de organisatie de Britse dj Dave Seaman weten te strikken. Hij trad al eens eerder op bij Motion, wat zo’n succes was dat hij zichzelf voor de feestjes in juni heeft aangeboden.

Ook Miss Nine, vaste dj op de Amsterdamse clubavond, is beide dagen van de partij. Zij heeft een gaatje weten te vinden in haar wereldwijde toer met Deep Dish. Daarnaast geeft een andere Motion-resident, Sem Sonic, op beide edities acte de présence. Motion bestaat sinds 2003 en vindt tweemaandelijks plaats in Amsterdam.

Reageer op dit artikel