nieuws

Cocktailworkshop kan nog deelnemers gebruiken

Café

Liefhebbers van het maken van cocktails door ‘te goochelen’ met flessen, kunnen zich nog inschrijven voor de gratis cocktailworkshop op de Horeca Vakbeurs Brabant. De workshop staat onder leiding van een cocktailprofessional en de deelname is gratis.

Cocktailworkshop kan nog deelnemers gebruiken

De Engelsman Adrian Wixcey, consultant én showbartender, zal de workshop op maandag 30 oktober leiden. De workshop begint om 12.30 uur en wordt gehouden voorafgaand aan de wedstrijd Open Holland Cocktail-tending Competition. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via c.mutsaers@horecabeurs.com.

Holland Caiparinha
Wixcey verzorgt tijdens de workshop onder meer een lezing over cocktails. Wixcey zal workshopdeelnemers uitnodigen om drie cocktails te maken. Het gaat hierbij om de Holland Caiparinha, de Mojito en de Cosmopolitan.

‘We willen het niveau van de bartenders in Nederland verhogen, door ze vaardigheden bij te brengen die ze kunnen gebruiken bij het bereiden van cocktails. Daarnaast behandelen we ook aspecten die met show en entertainment te maken hebben. Als je winst wilt maken met cocktails, zijn die erg belangrijk’, aldus Wixcey.

Tip:
Bekijk ons uitgebreide cocktaildossier

Reageer op dit artikel