nieuws

Complete Terras Top-100 online

Café

De complete ranglijst van de Misset Horeca Terras Top-100 staat online. Sinds vanochtend staan de honderd horecabedrijven met het beste terras op MissetHoreca.nl

Complete Terras Top-100 online

Misset Horeca Horeca presenteert dit jaar voor het eerst de Misset Horeca Terras Top-100. Een ranglijst van de beste terrassen in Nederland. De afgelopen maanden zijn hiervoor meer dan driehonderd terrassen bezocht.

Hierbij werd uiteraard gelet op de verzorging van het terras, maar er wordt vooral aandacht geschonken aan de bediening. Werd de jury beleefd begroet, werd de bestelling juist uitgeserveerd en vroeg de medewerker bij een leeg glas of we nog wat wilden drinken?

Allemaal punten die voor de consument een reden zijn om wel of niet terug te komen. De beoordelingscriteria en verslagen van de jurybezoeken zijn te lezen in het Terras Top-100 magazine dat vrijdag 4 juli bij abonnees van Misset Horeca op de mat ligt.

Bekijk hier de complete lijst.

Reageer op dit artikel