nieuws

De Beyerd naar eregalerij van Café Top-100

Café

Een café dat niet meer in de lijst voorkomt is Café De Beyerd uit Breda. Het Café van het Jaar 2010 prijkt in deze editie in de Eregalerij en bevindt zich daar in uitstekend gezelschap met Café Jos uit Nijmegen en De Wolthoorn in Groningen.

De Beyerd naar eregalerij van Café Top-100

Ieder café dat wordt uitgeroepen tot Café van het Jaar verblijft drie jaar in de eregalerij en maakt daarna weer kans de Café Top-100 binnen te komen.

Ook het afgelopen jaar reisden de juryleden stad en land af op zoek naar de beste cafés. Dik vierhonderd werden er bezocht. Van het puntje van Limburg tot in Delfzijl en op de Wadden, en van de Achterhoek en Twente tot de Randstad en Zeeland.

Bekijk hier de ranglijsten van de Café Top 100 2011:

Reageer op dit artikel