nieuws

De Bonte Koe met stip op 3 in Café Top 100 2012

Café

De Bonte Koe komt met stip de Top 3 van de Café Top 100 2012 binnen. De zaak zit in een klassiek en historisch pand in Purmerend. De inrichting is daarentegen modern en eigentijds, stelt de jury vast.

De Bonte Koe met stip op 3 in Café Top 100 2012

Vorig jaar had het café te maken met onder meer een verbouwing. Maar dit jaar vielen volgens de jury alle puzzelstukjes op hun plaats bij De Bonte Koe. Een van de leden constateert: ‘Een prachtige bar met een achterwand die goed opvalt. In dit café staat een assortiment om u tegen te zeggen.’

De kranen zijn schitterend gepoetst, stelt het jurylid verder vast. Eigenaren Huub en Linda Arents tappen er een keur aan bieren mee. Dit café is dan ook aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen (ABT). ‘De hele zaak is trouwens keurig schoon en is een voorbeeld voor veel collega’s’, vindt de jury. ‘Behalve bier zijn ook meerdere wijnen per glas te bestellen. De sfeer is eigen en omarmend.’

Reageer op dit artikel