nieuws

De Kachel hoopt op val kabinet

Café

We hopen dat dit christenkabinet hier op valt. Dat zegt Gerhard Sannes van café De Kachel in een persconferentie naar aanleiding van de uitspraak van de rechter in de eerste rookrechtszaak van Nederland. Sannes twijfelt over het voortbestaan van De Kachel.

De Kachel hoopt op val kabinet

Volgens Sannes maakt het kabinet de kleine horeca kapot. ‘We worden nog wel door Fleur Agema en de VVD gesteund. We hopen dat dit christenkabinet hier op valt. Ik word hier moe van’, aldus Sannes tijdens de persconferentie noteert HierMagHetWel.nl.

Sannes vervolgt: ‘We zijn waarschijnlijk genoodzaakt om de deuren te sluiten, hoe je het ook wendt of keert, er staat binnenkort een VWA’er voor de deur, al dan niet in carnavalskleren. De jongens gaan deze week een bijstandsuitkering aanvragen’.

Eerder op de middag nam de rechtbank in Groningen de eis van het Openbaar Ministerie (OM) over. De eigenaren van het Groningse café De Kachel moeten een boete van 1200 euro betalen omdat zij het rookverbod herhaaldelijk hebben overtreden. Bovendien krijgt de zaak een voorwaardelijke stillegging met een proeftijd van een jaar opgelegd.

Reageer op dit artikel