nieuws

‘De Kachel maakt verslagen indruk

Café

De eigenaren van café De Kachel in Groningen hebben een verslagen indruk gemaakt bij het horen van de straf opgelegd door de rechter in de eerste rookrechtszaak van Nederland. De Kachel moet 1.200 euro boete betalen en moet een maand dicht bij het opnieuw negeren van het rookverbod.

‘De Kachel maakt verslagen indruk

De website HierMagHetWel.nl, die de rechtszaak ‘live’ volgde, meldt dat ‘de verdachten een aangeslagen indruk maken’. Een minuut na het horen van het vonnis heeft Jeroen Sannes, een van de eigenaren, de rechtszaak verlaten.

Jeroen, Ronald en vader Sannes overleggen met de advocaat over mogelijke vervolgstappen. Eerder liet De Kachel weten dat er ongeacht de uitspraak van de rechter een hoger beroep volgt.

‘Pa Kachel’, zoals eigenaar Gerhard Sannes ook wel wordt genoemd, is sprakeloos na de uitspraak. Hij wil de aanwezige pers niet te woord staan.

Reageer op dit artikel