nieuws

De Kempen in Knegsel Hertog Jan Café 2012

Café

Dinee Café De Kempen in Knegsel is gekozen tot Vriendenkring Hertog Jan Café 2012. De nummer 2 van vorig jaar werd als beste beoordeeld op de criteria gastvrijheid, service, uitstraling, hygiëne en bierbeleving, en krijgt een rol in de nieuwe commercial van de bierbrouwer.

De Kempen in Knegsel Hertog Jan Café 2012

Het beste Hertog Jan-café werd dinsdag 3 april bekendgemaakt tijdens de vriendenkringdag bij Satelliet in Breda. Dinee Café De Kempen in Knegsel werd tot winnaar gekozen.

Op plaats twee eindigde ’t Stulpke in Uden, half maart door gasten bekroond met de publieksprijs. De laatste podiumplek was voor De Hertog Jan Proeverij in Arcen.

Een onafhankelijk jury beoordeelde de deelnemende cafés op gastvrijheid, service, uitstraling, hygiëne en bierbeleving. Het koos de nummer twee van vorig jaar tot winnaar van 2012. ‘De ondernemers weten hun passie en liefde voor de horeca te vertalen naar een prachtbedrijf’, aldus de jury. ‘Gastvrijheid, bierbeleving, sfeer en een sterke prijs-waardeverhouding staan centraal.’

Voor broer en zus Bart en Gertie Imming van De Kempen is het een mooie bekroning op het tienjarig jubileum van het café. Ze ontvingen uit handen van Hertog Jan-Meesterbrouwer Gerard van den Broek de Zilveren Afschuimer en krijgen een rol in de nieuwe commercial van de brouwer.

Veertig Vriendenkring-cafés schreven zich in voor de verkiezing, daarvan plaatsten tien zich voor de finale. Dat waren verder café Gouden Carolus in Hilvarenbeek, De Waardige Waard in Twello, De Prinsenhof in Lunteren, James in Sprang-Capelle, Z’Onder Zeil in Steenbergen, Nostalgie in Meijel en Het Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer.

Reageer op dit artikel