nieuws

De Oase wint Lipton Ice Tea Summer Chase ‘10

Café

Strandpaviljoen De Oase in Domburg is winnaar geworden van de Lipton Ice Tea Summer Chase ’10. De strandzaak was de snelste procentuele stijger van het aantal verkochte glazen Lipton Ice Tea.

De Oase wint Lipton Ice Tea Summer Chase ‘10

De wedstrijd was tot het laatst spanning vanwege een nek-aan-nek-race tussen De Oase en strandpaviljoen C-side in Ouddorp. Café-restaurant de Viking uit Westkappel werd derde.

Met de zege wint De Oase een volledig verzorgd partyweekend voor negen personen in een luxe villa op het zonnige Spaanse feesteiland Ibiza. Verder werden er zeven scooters uitgereikt, 120 kaarten voor de voetbalwedstrijd Nederland-Hongarije en 25 kaarten voor Senstion, Dance Valley, Concert at Sea, Zwarte Cross Festival, Solar Festival, Beatstad en Mysteryland.

De Lipton Ice Tea Summer Chase ’10 vond plaats van 3 mei tot en met 23 augustus. Deelnemers moesten elke twee weken via een website melden hoeveel Lipton Ice Tea ze hadden verkocht. Aan de hand van de verkoopgegevens kwam De Oase als beste uit de bus.

Reageer op dit artikel