nieuws

Derde Loca van Amstel in Tilburg

Café

Tilburg wordt de locaties voor de derde vestiging van Loca Amstel Foodcafé. Medio februari moeten de deuren van het foodcafé open. De franchisenemer is de verkoopmanager van Hilton Nederland.

Derde Loca van Amstel in Tilburg

Dirk-Jan Doek start in februari een Loca aan de Heuvel 49 in Tilburg. Doek is nu nog National Sales Manager bij Hilton Nederland.

Met Tilburg komt de teller van Loca op drie. In Haarlem is al een foodcafé, waar tv-kok Ramon Beuk aan meewerkt, open. Apendoorn gaat eind januari open. Aanjager Amstel wil het concept snel uitrollen in ons land.

‘Uit onze marktanalyse is gebleken dat bij consumenten een sterk toenemende belangstelling is voor horecazaken die zich positioneren tussen cafés en restaurants. Loca Amstel Foodcafé gaat daarin voorzien. In een informele setting bestel je er eerlijke gerechten en lekkere drankjes’, aldus marketingman Bas Bakker van Amstel.

Voor de samenstelling van de menukaart van Loca Amstel Foodcafé en de training van het keukenpersoneel huurt Amstel de kennis en vaardigheden in van Ramon Beuk. Beuk is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eten en denkt mee over de invulling van de formule.

Zie ook

Reageer op dit artikel