nieuws

Dertiende Doppio Espresso opent in Breda

Café

Breda krijgt een Doppio Espresso. Op de Grote Markt hoopt de koffieketen nog dit jaar de dertiende vestiging te kunnen openen in de voormalige boekwinkel van Van Turnhout.

Dertiende Doppio Espresso opent in Breda

Dat meldt BN/De Stem. In het artikel vertelt Jonathan Teoh van Doppio Espresso dat het pand mooi centraal ligt op een van de mooiste plekken in een van de leukste steden van Nederland. Naast espresso en thee worden ook lunches geserveerd.

Begin dit jaar nam Jamin intrek in het pand, dat daarvoor 155 jaar werd ‘bewoond’ door boekhandel Van Turnhout. De snoepwinkel verhuist, omdat de locatie naar eigen zeggen lastig is voor het bedrijven van detailhandel. Het zit ingeklemd tussen terrassen en horecabedrijven.

Reageer op dit artikel