nieuws

Directeur Arjan Hogervorst weg bij BEM

Café

Arjan Hogervorst is vertrokken als directeur van Bureau Eerlijke Mededinging (BEM!), de horecawaakhond die strijd tegen oneerlijke concurrentie. Hogervorst werkte vanaf de oprichting in 2000 voor de BEM en stond bekend om zijn harde aanpak in de strijd tegen zuipketen en illegale feesten.

Directeur Arjan Hogervorst weg bij BEM

Zijn opvolger bij BEM is Michael van Ewijk. Van Ewijk werkt sinds 2006 bij BEM als juridisch beleidsadviseur.

In een eerste reactie laat Hogervorst weten dat ‘het werkt begon op te drogen’. Hogervorst: ‘Ik ben een kuitenbijter en moet ergens mijn tanden in kunnen zetten. Het aantal meldingen bij BEM nam alsmaar af en ik had steeds minder om handen. Maar BEM gaat door. Er komt een Drank en Horecawet aan met de nodige werkzaamheden voor BEM.’

De BEM werd in 2000 opgericht om illegale horeca en paracommercie te lijf te gaan. Hogervorst was er vanaf het eerste jaar bij betrokken. Eerst als juridisch medewerker en vanaf 2004 als directeur. Hogervorst stond bekend om zijn harde aanpak en scherpe communicatie in de strijd tegen zuipketen en illegale feesten.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) laat in een reactie weten dat Hogervorst al enige tijd op zoek was naar een nieuwe uitdaging.

Reageer op dit artikel