nieuws

Disco centraal in strijd topmodellen

Café

Het veelzijdige horecabedrijf Huize Maas aan de Vismarkt in Groningen staat onbedoeld centraal bij een incident. De van tv bekende topmodel Kim Feenstra ging er afgelopen weekend op de vuist. Tv en kranten staan bol van het ‘disco-incident’.

Disco centraal in strijd topmodellen

De Telegraaf pakt dinsdagochtend op de voorpagina groot uit met het incident. ‘Model Kim op de vuist’ en ‘Rivale in discotheek gekrabd en geslagen’ kopt de ochtendkrant met grote en gekleurde letters.

De 22-jarige Feenstra ging afgelopen weekend tijdens een discofeest in Huize Maas op de vuist met een andere vrouw. Volgens het slachtoffer zou het topmodel een glas in haar gezicht hebben geslagen.

Huize Maas is een veelzijdig horecabedrijf in het centrum van Groningen. Naast dansfeesten voor jongeren worden er in het bedrijf vergaderingen, cursussen en seminars gehouden. Het bedrijf beschikt over drie grote zalen waar maximaal 850 gasten kunnen vertoeven.

Reageer op dit artikel