nieuws

Disco van Van Eijl niet in trek

Café

Giovanni van Eijl raakt zijn leegstaande discotheek Silverdome niet kwijt aan de gemeente Huizen. De gemeente is niet bereid de gevraagde 1,4 miljoen euro op tafel te leggen omdat het opkopen van het pand geen gemeentelijke taak is.

Disco van Van Eijl niet in trek

Dat zegt fractievoorzitter Nol van der Helm van Leefbaar Huizen op de website van De Gooi- en Eemlander. De fractie van Leeftbaar Huizen had vragen gesteld over de leegstaande discotheek van de bekende horecaman Giovanni van Eijl.

Volgens Van der Helm voelde bijna niemand ervoor het pand op te kopen. ‘We kregen de handen er niet voor op elkaar. Men achtte het geen gemeentelijke taak’, aldus van der Helm in De Gooi- en Eemlander.

Giovanni van Eijl wil graag af van Silverdome. Hij vraag er 1,4 miljoen euro voor. Het pand is genoemd als toekomstige plek voor het Huizer museum. Het museumbestuur vindt het pand echter te duur, mede omdat het flink moet worden verbouwd.

Van Eijl is de topman van Amrârth Hotels & Restaurants. Dit bedrijf bestaat uit vijftien vestigingen is jaarlijks goed voor een omzet van 30 miljoen euro. Amrâth staat in de Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horecabedrijven van ons land, op plaats 38.

Zie ook:
Omzetontwikkeling Amrâth hapert

Reageer op dit artikel