nieuws

Dj maakt aparte clubscene-schoen

Café

Reebok komt met vier paar schoenen die in samenspraak met dj Tiësto zijn gemaakt. Het is Reeboks eerste dj-schoenencollectie die speciaal is ontworpen voor de clubscene en is geïnspireerd op de lifestyle van dj’s. Zo hebben de schoenen foam in de zool voor het betere voetenwerk op de dansvloer.

Dj maakt aparte clubscene-schoen

Tiësto werkte nauw samen met ontwerpers van Reebok. De schoenen zijn onder andere voorzien van verfijnde details, zoals de koptelefoon als universeel symbool voor de dj. Deze is terug te vinden op de tong en de zool. Het unieke, op blacklight reagerende materiaal, verlicht de schoenen op een donkere dansvloer.

‘Ik voel een band met Reebok, omdat we allebei geloven dat je eigen doelen moet stellen en niet verstrikt moet raken in een hype of wat anderen denken dat je moet doen of moet zijn’, aldus Tiësto in een reactie op de samenwerking.

Voor Reebok belichaamt de wereldberoemde dj ‘op perfecte wijze de authenticiteit en het individuele karakter’ van wat het schoenenmerk belangrijk vindt in de beleving van het merk.

De eerste twee modellen van de DJ Tiësto Rbk collectie worden gelanceerd op 12 oktober, de volgende twee op 23 november. De eerste schoen heeft glanzende tinten wit, oranje en zwart en is daarmee direct een eerbetoon aan de nationale kleur van Nederland, oranje. De tweede sneaker heeft de kleuren van de Nederlandse vlag, rood, wit en blauw.

De modellen die in november op de markt komen, tonen de passie van Tiësto voor dancemuziek. Kleuren als wit worden dan gecombineerd met metallic goud en zwart. De combinatie wit, groen en geel is gebaseerd op het glamourleven van Tiësto en op een van zijn favoriete plekken om te draaien: Brazilië.

Zie ook:
Koninklijke onderscheiding voor Tiësto

Reageer op dit artikel