nieuws

Doppio Espresso in The Wall in Utrecht

Café

Doppio Espresso opent een nieuwe zaak in Utrecht. Die komt in het fonkelnieuwe The Wall. De zaak in deze geluidswal annex winkelcomplex gaat naar verwachting begin september open.

Doppio Espresso in The Wall in Utrecht

The Wall zit nog in een opstartfase en telt op dit moment een McDonald’s, BCC, Saturn en Karwei. Daar komt begin september dus een vestiging van Doppio Espresso bij.

Volgens directeur Jonathan Teoh van Doppio Espresso wordt de ruimte nu ingericht. Het gaat om een zaak van 113 vierkante meter met een terras. Het terras gaat plaats bieden aan zo’n veertig tot vijftig personen.

Doppio Espresso laat weten dat verder nog gezocht wordt naar een franchisenemer. Tot die tijd wordt Doppio Espresso in The Wall in Utrecht geleid door de directie van Doppio Espresso zelf. Doppio Espresso beschikt momenteel over drie zaken in Groningen, Rotterdam en Alkmaar.

Reageer op dit artikel