nieuws

Doppio Espresso naar Arnhem en Apeldoorn

Café

Koffieketen Doppio opent binnen een half jaar twee nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Arnhem. In deze twee steden worden voormalige kledingzaken omgebouwd tot een Doppio Espressobar.

Doppio Espresso naar Arnhem en Apeldoorn

Oprichter van de koffieketen Jonathan Teoh laat aan Misset Horeca weten dat nu nog wordt gezocht naar ondernemers voor de twee nieuwe vestigingen. In Arnhem komt de zaak in de Koningstraat, in Apeldoorn in de Korenstraat.

Doppio Espresso heeft nu twaalf zaken in Nederland. Naast Arnhem en Apeldoorn krijgt binnenkort ook Breda een koffiezaak van deze formule. Dit brengt de teller op 15 filialen. De twee eigenaren, naast Teoh ook Peter van Eijl, willen dit jaar verder groeien naar achttien zaken.

De basis van Doppio werd in 2007 gelegd in Groningen. De koffieketen werkt op basis van franchise en heeft nu een eigen opleidingscentrum in Joure.

Reageer op dit artikel