nieuws

Doppio Espresso opent zaak in Hilversum

Café

Doppio Espresso opent haar zevende vestiging in Nederland. Dat gebeurt op 25 februari. De zevende zaak van de koffieketen komt in Hilversum.

Doppio Espresso opent zaak in Hilversum

Om de opening extra luister bij te zetten schenkt ondernemer Raymond Post de hele dag gratis cappuccino. Zo kunnen de inwoners van Hilversum kennismaken met de producten van Doppio Espresso.

Doppio Espresso is gevestigd aan de ‘s Gravelandseweg 14 te Hilversum. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid en parkeergarage de Gooise Brink ligt op loopafstand. In de zomer kunnen gasten ook op het zonnige terras genieten van koffie, thee en lunchgerechten.

Doppio Espresso beschikt ook over een Boardroom waar vier tot twaalf personen in een setting met goede koffie, thee en eventueel een lunch kunnen vergaderen of elkaar kunnen ontmoeten. Ideaal voor een presentatie, kennismakingsgesprek of brainstormsessie buiten kantoor, zo laat Doppio Espresso weten.

Reageer op dit artikel