nieuws

Draadloos internet op strand Scheveningen

Café

Het strand van Scheveningen krijgt draadloos internet. Bezoekers kunnen straks zo vanuit een loungebank van een van de standtenten probleemloos internetten. Het gaat volgens eigen zeggen om een West-Europese primeur.

Draadloos internet op strand Scheveningen

Dat meldt Heino Walbroek van de Vereniging van Strandexploitanten. Donderdag zorgt citymarketeer Frits Huffnagel van Den Haag voor de feestelijke opening van het eerste online strand.

Naast gemak voor de strandtentgast ziet Walbroek ook andere handige toepassingen. ‘Wat te denken van sensoren in prullenbakken. Als een prullenbak vol is, gaat er direct een seintje naar de gemeente zodat ze de bakken kunnen legen. En we zijn ook bezig met een zoeksysteem voor vermiste kinderen op het strand.’

Reageer op dit artikel