nieuws

Duvel Moortgat op overnamepad

Café

Brouwerij Duvel Moortgat neemt Brasserie d’Achouffe, vooral bekend van La Chouffe, volledig over. Moortgat, ondermeer bekend van Duvel, zegt dat het met de overname Brasserie d’Achouffe kan doorgroeien.

Duvel Moortgat op overnamepad

Dat meldt het Belgische persbureau Belga. ‘Brasserie d’Achouffe kent sinds de oprichting in 1982 een sterke groei. Om deze groei ook in de toekomst te kunnen verzekeren, zowel in binnen- als buitenland, is een sterk logistiek en commercieel netwerk noodzakelijk. Duvel Moortgat beschikt over de nodige kennis om de ambities van Brasserie d’Achouffe waar te maken’, aldus Chris Bauweraerts van Brasserie d’Achouffe.

Duvel Moortgat brouwt onder andere Duvel, Maredsous en Vedett. Het bierbedrijf bezit vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en de VS. Brasserie d’Achouffe is gevestigd in Houffalize, in het hart van de Ardennen. De streekbrouwerij is vooral bekend om de blonde La Chouffe en de donkere Mc Chouffe.

Reageer op dit artikel