nieuws

Eerste Laurentis CafféMaestro certificaat voor Café Brinkmann

Café

Café Brinkmann in Haarlem heeft het allereerste Laurentis CafféMaestro-certificaat ontvangen. CafféMaestro is een nieuw trainingsconcept van Laurentis voor horecaondernemers en –medewerkers.

Eerste Laurentis CafféMaestro certificaat voor Café Brinkmann

‘Heel Haarlem mag weten dat Café Brinkmann zijn uiterste best doet om onze Laurentis koffie zo goed mogelijk bij de gast te serveren. En bovendien met een glimlach’, aldus Jeroen Veldkamp, trainer van Laurentis en meervoudige baristakampioen van Nederland.

Martijn de Vries van Café Brinkmann zegt erg blij te zijn met de professionele aanpak van Douwe Egberts Coffee Systems, de eigenaar van Laurentis. ‘Het helpt ons meer rendement te maken met het product koffie. Voornamelijk in deze tijden is dat voor een horecaondernemer erg belangrijk’.

CafféMaestro is een nieuw trainingsconcept van Laurentis. Doel van de training, die uit drie modules bestaat, is meer rendement maken met koffie en de kwaliteit van de koffie in de horeca naar een hoger niveau te brengen.

Reageer op dit artikel