nieuws

Eerste Leonidas-koffiebar in Nederland

Café

Koffiebar Leonidas zet voet op Nederlandse bodem. De internationale keten van koffiebars met bonbons opent binnenkort zijn eerste zaak in ons land. De keten heeft de locatie van de eerste Nederlandse vestigingen vrijgegeven.

Eerste Leonidas-koffiebar in Nederland

De eerste zaak van Leonidas Chocolates&Cafés komt in Valkenburg, in een fraai gerenoveerd mergelpand aan het Theodoor Dorrenplein. De zaak gaat op 22 september open. Het wordt de derde zaak van de keten. Het heeft al een zaak in Brussel en een in Wenen.

De organisatie laat weten dat de opening in Valkenburg de start betekent van een ‘doorgedreven expansie’, met wereldwijd verschillende nieuwe vestigingen. Leonidas is vooral bekend al bonbonmaker. Het beschikt in ons land over meer dan tweehonderd vestigingen van bonbonwinkels. Binnenkort debuteert dus de koffiebar Leonidas Chocolates&Cafés.

‘Met de Leonidas Chocolates&Cafés willen we de klanten een moment van rust bieden. We willen hen laten genieten van chocolade terwijl ze een kopje koffie drinken. We hopen dat ze van de gelegenheid gebruik maken om ook nog wat bonbons te kopen’, aldus exploitant Marleen Reinhard.

Reinhard vervolgt: ‘De koffie wordt overigens speciaal ontwikkeld voor Leonidas. Onze zaak beschikt over zowat 180 soorten bonbons, waarvan je sommige in een aantal koffiedranken terugvindt’.

Leonidas is een totaalconcept met koffie, thee, chocoladedranken, frisdranken, vruchtensappen, bonbons, boeken en cd’s over chocolade. Leonidas verwacht de komende jaren tientallen Leonidas Chocolates&Cafés te openen.

Reageer op dit artikel