nieuws

Eerste LoveDanceFestival in Spaarnwoude

Café

Tijdens het LoveDance feest in Paradiso afgelopen maandagnacht maakte Minister Plasterk het nieuws bekend op 18 juli 2009 een groot LoveDance Festival zal plaats vinden in de Dance Valley vallei. Dit festival, het eerste, grote openlucht dance event voor gays & lesbo’s, wordt door Stichting LoveDance gerealiseerd in samenwerking met UDC.

Eerste LoveDanceFestival  in Spaarnwoude

De actieweek Take Care – Living PositHiv, die van 25 november t/m 1 december in heel Nederland werd gehouden, werd afgesloten met LoveDance feest in de Paradiso. Dit was een groot succes en bracht ruim €35.000 op voor het aids fonds. De avond werd geopend door Minister Plasterk. Hij bracht tevens het grote nieuws over het eerste LoveDanceFestival in recreatiegebied Spaarnwoude nabij Amsterdam.

Eerste grote openlucht dance event ter wereld

LoveDanceFestival wordt het allereerste, grote openlucht dance event ter wereld dat door en voor de gay en lesbische gemeenschap georganiseerd wordt, ten bate van het Aids Fonds. Het festival zal deze zomer op 18 juli 2009 plaatsvinden in het recreatiegebied Spaarnwoude op het beroemde Dance Valley terrein. Het festival wordt georganiseerd door Stichting LoveDance in nauwe samenwerking met UDC, organisator van onder meer Dance Valley.

Meer informatie over de verdere invulling van LoveDanceFestival zal binnenkort door de organisatie gepresenteerd worden op www.lovedancefestival.com. De kaartverkoop zal naar verwachting half januari starten.

Reageer op dit artikel