nieuws

Eerste rode kaart in Enschedese horeca

Café

De eerste rode kaart in de Enschede horeca is uitgedeeld. Een 27-jarige Enschedeër mag een jaar lang niet meer binnen in vijftig horecazaken. Onlangs startte de Enschedese horeca met dit collectieve initiatief.

Eerste rode kaart in Enschedese horeca

De 27-jarige Enschedeër zorgde regelmatig voor trammelant in het uitgaansleven. Pas geleden kom hij worden aangehouden. Het verbod gaat is per 18 mei en geldt voor een jaar.

Aan het collectieve initiatief doen meer dan vijftig horecazaken mee. Op een speciale website komen gegevens van raddraaiers te staan. De site is alleen toegankelijk voor de deelnemende cafés. Wanneer een gast structureel voor overlast zorgt, kan hem middels een rode kaart de toegang voor een jaar worden ontzegd.

Reageer op dit artikel