nieuws

Eetcafé vraagt aandacht voor Mexicaanse griep

Café

Gasten van eetcafé De Maatschappij in Scheveningen kunnen een button krijgen waarmee ze verklaren de Mexicaanse griep serieus te nemen. Op deze manier probeert het eetcafé een duit in het zakje te doen rondom de bestrijding van het virus.

Eetcafé vraagt aandacht voor Mexicaanse griep

Bij een bestelling van een drankje geeft De Maatschappij een button met het opschrift ‘No flu’ weg. Het bedrijf laat weten de gevolgen van de griep serieus te nemen en roept mensen op om besmetting te voorkomen.

Vanaf woensdag 22 juli is de button de verkrijgen in het horecabedrijf. Mocht er met de actie winst worden gemaakt, dan komt de winst ten goede van de bestrijding van het gevreesde virus.

Eetcafé De Maatschappij laat weten te verwachten dat vooral cafés, bioscopen, theaters en winkels – plekken waar veel mensen komen – te maken krijgen met mensen die wegblijven als gevolg van de Mexicaanse griep.

Reageer op dit artikel