nieuws

Eigen café voor hoofdredacteur FZ

Café

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van het in de catering actieve blad FZ is een eigen horecabedrijf gestart, café Hattrick in Doetinchem. Opvallend aan het café is dat het wordt gerund door elf vrienden en beschikt over zeven plasmaschermen.

Eigen café voor hoofdredacteur FZ

Met de plasmaschermen kunnen bezoekers van Hattrick belangrijke sportwedstrijden volgen zoals bijvoorbeeld voetbalduels van het EK.

Café Hattrick wordt gerund door elf Doetinchemse vrienden. Zij zullen zelf in ‘ploegendiensten’ achter de bar staan. Het gros van de groep eigenaren heeft al een verleden in diverse horecabedrijven.

Met Café Hattrick hopen de elf eigenaren Doetinchem een café te bieden ‘waar het voor 21+’ers weer ouderwets gezellig wordt, in combinatie met de vele sportwedstrijden die in Hattrick perfect te volgen zijn’, zo laat Weikamp weten.

Reageer op dit artikel