nieuws

EK-activiteiten horeca verzameld op website KNVB

Café

Admium Horeca CMS biedt horecaondernemers de mogelijkheid hun speciale EK-acties op internet te plaatsen. Deze komen dan op Onsoranje.nl, de officiële nieuwsportal van de KNVB.

EK-activiteiten horeca verzameld op website KNVB

De beheermodule van Admium wordt al gebruikt voor bijvoorbeeld Kroegenweb.nl, en ook zijn er toepassingen voor Hyves en Xspot.

Speciaal voor het EK is de EK- agenda module gekoppeld aan het Horeca CMS. Hiermee worden alle EK evenementen, die door de Horeca worden toegevoegd, ook direct doorgeplaatst op Onsoranje.nl

‘Momenteel werken de horecaondernemers keihard om hun zaak om te toveren in een Oranje tempel’, zegt Jan-Henk Bouman, eigenaar van Admium Horeca. ‘Iedere ondernemer kiest zijn eigen stijl, sommigen hebben de zaak vol hangen met LCD-tv’s, anderen hebben enkel een groot scherm. Maar ze hebben één ding gemeen: de zaak is Oranje, alleen moet deze nog vol.’

‘Hoe krijg je als ondernemer je Oranjefeesten onder de aandacht van het publiek? Breng je content waar de doelgroep is’, is Boumans advies. ‘Je website is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je internetcommunicatie, maar je gast moet er dan wel naar toe surfen. Het is krachtiger om je content te plaatsen, daar waar je gasten op dat moment zijn. Tijdens het EK zit de doelgroep zeker op Hyves en op Onsoranje.nl.’

Deelname kan gratis via: www.admiumhoreca.nl/oranje.

Reageer op dit artikel