nieuws

Elsevier: Kooistra pleegde zelfmoord

Café

Sjoerd Kooistra heeft volgens weekblad Elsevier daadwerkelijk zelfmoord gepleegd. Elsevier meldt dat dit blijkt uit sectie op het lichaam van Kooistra. Officieel zijn er nog geen mededelingen gedaan over de doodsoorzaak van de horecatycoon.

Elsevier: Kooistra pleegde zelfmoord

Rond het middaguur komt de politie Gelderland-Zuid met officiële mededelingen over de doodsoorzaak. Advocaat Oscar Hammerstein liet enkele uren na de vondst van het lichaam van Kooistra weten dat het vrijwel zeker om zelfdoding zou gaan.

Door het uitblijven van een officiële verklaring laaide de geruchtenmachine gisteren op over de doodsoorzaak. Hammerstein liet gisteren in de media weten dat er in Kooistra’s woningen in Ubbergen, Groningen en Amsterdam afscheidsbrieven zijn gevonden.

Reageer op dit artikel