nieuws

Espressamente van Illy maakt comeback

Café

Illy maakt met haar espressobar Espressamente een comeback. Binnenkort gaat de eerste zaak open. Vorig jaar moest Espressamente Rotterdam haar deuren binnen een jaar sluiten vanwege tegenvallende omzetten.

Espressamente van Illy maakt comeback

Adformatie meldt dat de contracten voor een nieuwe lancering van Espressamente klaarliggen. Volgens Illy-woordvoerder Duco van den Bergh gaat het om een zaak in Amsterdam.

Na Amsterdam begint de Illy-uitrol. ‘We mikken op vier à vijf vestigingen in Nederland binnen twee jaar’, aldus Van den Bergh in Adformatie.

Espressamente probeerde het twee jaar geleden in Rotterdam. Aan het Rotterdamse Stationsplein ging de zaak binnen een jaar alweer dicht. De tegenvallende omzet werd mede toegeschreven aan grote bouwwerkzaamheden voor de zaak. Hierdoor was de zaak niet of nauwelijks te zien voor het publiek.

Reageer op dit artikel