nieuws

Espressobar van 12 vierkante meter in Oosterbeek

Café

Jan-Paul Fros opent in Oosterbeek een espressobar van 12 vierkante meter. De zaak krijgt een capaciteit van tien personen. De eigenaar heeft ook een mobiele variant waarmee hij op evenementen staat.

Espressobar van 12 vierkante meter in Oosterbeek

Dat meldt de Gelderlander. Fros mikt in eerste instantie op ouders die hun kinderen naar de opvang hebben gebracht in de nabije omgeving. Van de vloeroppervlakte blijft naar verwachting 8 vierkante meter over voor gasten. Die kunnen terecht bij een 1,10 meter hoog blad tegen het raam van het pand.

De zaak aan de Weverstraat gaat 1 december open, in eerste instantie van woensdag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Fros denkt na over de invoering van een happy hour. In dat uur wordt een espresso verkocht voor 90 cent, de helft van de normale prijs.

Reageer op dit artikel