nieuws

Executieverkoop Kooistra-zaken Enschede afgelast

Café

De executieverkoop van de inventaris van verschillende aan Sjoerd Kooistra gelieerde cafés in Twente is niet doorgegaan. De executieverkoop werd afgelast omdat volgens de deurwaarder een substantieel bedrag is betaald.

Executieverkoop Kooistra-zaken Enschede afgelast

Aanvankelijk zou vrijdag 28 mei de exectieverkoop van de inventaris van Horeca Oude Markt BV plaatsvinden. Hieronder vallen onder meer de Enschedese cafés Drie Gezusters, de Kater en De Nachtsalon.

De afgelasting van de executieverkoop van de inventaris vond plaats omdat er inmiddels een substantieel bedrag van de achterstallige betalingen is overgemaakt, zo laat de deurwaarder weten in de regionale krant TC Tubantia.

De geplande executieverkoop vloeit voort uit de onenigheid tussen bierbrouwers en Sjoerd Kooistra. De brouwers zeggen nog geld tegoed te hebben van Kooistra. De horecatycoon op zijn beurt heeft herhaaldelijk laten weten geen partij te zijn in de conflicten en wijst de brouwers door naar de pachters van de zaken.

Reageer op dit artikel