nieuws

Fred & Douwe Enschede door onder andere naam

Café

Fred & Douwe in Enschede maakt een doorstart. De zaak die vorige week failliet werd verklaard, gaat vanaf 1 januari door onder een andere naam. Onder welke naam en wie de ondernemers zijn, is niet bekend gemaakt.

Fred & Douwe Enschede door onder andere naam

De doorstart wordt door RTV Oost gemeld. De curator laat weten dat de horecagelegenheid tot 1 januari gebruik mag maken van de naam Fred & Douwe en daarna overgaat naar een andere bedrijfsnaam. Personeelsleden van Fred & Douwe krijgen een nieuw contract aangeboden.

Fred & Douwe in Enschede ging vorige week failliet. Het faillissement wordt toegeschreven aan forse schulden en tegenvallende omzetten. Direct na het faillissement werd duidelijk dat er een poging werd gedaan om door te starten.

Reageer op dit artikel