nieuws

Gastvrijheidsbeeld voor Café Nobel

Café

Het was vrijdag groot feest bij Café Nobel op Ameland. Het Café van het Jaar kreeg het bij deze titel horende Gastvrijheidsbeeld uitgereikt. De trotse eigenaren Willem en Barend Nobel namen het bronzen beeldje in ontvangst.

Gastvrijheidsbeeld voor Café Nobel

Als hoofdredacteur Hans Steenbergen van Misset Horeca van vader en zoon nog even wil horen hoe ze reageerden nadat ze telefonisch op de hoogte waren gebracht van de nummer 1 positie in de Café Top 100, vult een bulderende lach, gevolgd door gejuich, het knusse café.

Commissaris van de Koningin
Barend Nobel vertelt nog even kort wat er de afgelopen week allemaal is gebeurd. ‘De telefoon heeft roodgloeiend gestaan. Heel veel interviews gegeven. Bijna tweehonderd e-mails ontvangen. En we hebben zelfs bloemen van de commissaris van de Koningin gehad.’

Polonaise
Als niet veel later de muziek een paar tandjes hoger gaat kan het feest losbarsten. De polonaise wordt ingezet, er wordt gedanst, gepraat en gelachen. En zo zal het doorgaan, tot in de kleine uurtjes.

Vrijdag 8 december in Misset Horeca meer over de uitreiking van het Gastvrijheidsbeeld. Op deze site dan ook een foto-impressie van de avond.

Gastvrijheidsbeeld voor Café Nobel

Reageer op dit artikel