nieuws

Geen Venuez-beurs in 2012

Café

Er komt geen Venuez-beurs in 2012. De negende editie van deze beurs zou voor het eerst tegelijk en onder hetzelfde dak plaatsvinden met de Horecava. Horecava-organisator Amsterdam Rai zegt meer tijd nodig te hebben om te investeren in het nieuwe concept.

Geen Venuez-beurs in 2012

Wel wordt tijdens de Horecava 2012 – van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari – een alternatief programma aangeboden onder de naam Venuez Event.

Drank

Eerder dit jaar werd bekend dat er een einde komt aan het zelfstandig bestaan van de vakbeurs Venuez. Venuez oprichter, Godfried van der Lugt, stelde eerder dat na acht edities de Venuez-beurs op de kaart staat. ‘We hebben laten zien dat er behoefte is aan een gespecialiseerd evenement voor het hogere segment in de drankverstrekkende horeca. In deze volwassen fase is het tijd voor een volgende stap’, aldus Van der Lugt die de beslissing om naar de Horecava te gaan, toelicht.

Venuez 2013

Joke van der Wijngaart van Amsterdam Rai: ‘De eerste editie van Venuez-nieuwe-stijl moet het fundament zijn voor de toekomst. You’ll never get a second chance to make a first impression. De verhuizing van het event van april naar januari is een te korte aanlooptijd gebleken om het nieuwe concept volledig neer te kunnen zetten.We hebben daarom besloten om meer tijd te nemen en gezamenlijk met de branche te werken aan Venuez 2013.

Reageer op dit artikel