nieuws

Gemeente Cuijk zoekt horecaondernemers

Café

De gemeente Cuijk is op zoek naar twee horecaondernemers voor de nu nog verlaten Lavendelkade. Het plein, dat twee jaar geleden gereed kwam, is aangewezen als evenementenlocatie.

Gemeente Cuijk zoekt horecaondernemers

Op dit moment wordt op het stadhuis het inrichtingsplan uitgewerkt. Een woordvoerster van de gemeente vertelt in dagblad De Gelderlander dat er plek is voor twee horecazaken: een ‘afhaalgelegenheid’ en een – bijvoorbeeld – brasserie of café met terras. ‘Naar de preciese eisen wordt nog gekeken. Als dat vastligt, start na de zomer de inschrijvingsprocedure.’

De Lavendelkade is aangemerkt als evenemententerrein, maar vooralsnog is daarvan alleen gebruikgemaakt tijdens Koninginnedag.

Woningcorporatie Mooiland Maasland is er nog niet in geslaagd huurders te vinden voor de nog leegstaande ruimten in het aangrenzende winkelcentrum. Volgens de corporatie werkt de huidige tijd niet mee.

Reageer op dit artikel