nieuws

Genomineerden lunchroomheld bekend

Café

De genomineerden voor de lunchroom-held-verkiezing zijn bekend. De winnaar van deze wedstrijd dingt mee naar de landelijke titel Horeca Held 2011 die op de horecava wordt uitgereikt.

Genomineerden lunchroomheld bekend

Volgens SVH is een horecaheld ‘iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden.’ De genomineerde helden voor de lunchrooms zijn Liesbeth van der Velden van Pink Lemon in Den Bosch, Cheryl en Diana van Dongen van Zusjes Lunchroom in Dordrecht en Judith Bek van Bread and Butter in Alkmaar.

Volgens de SVH toont onderzoek aan dat er een groeiend tekort aan vakbekwaam personeel is in de horeca. ‘De kredietcrisis zorgt voor enige verlichting, maar op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. Horecahelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel.’

Op de horecava wordt bekendgemaakt wie de landelijke prijs ‘Horeca Held 2011’ heeft gewonnen. Stemmen kan via www.horecahelden.nl.

Reageer op dit artikel