nieuws

Gert van Aalst tijdelijk naar LUX

Café

Gert van Aalst, voormalig eigenaar van het Doetinchemse café De Bank waarmee hij in 2001 werd uitgeroepen tot Café van het Jaar, gaat arthouse LUX in Nijmegen helpen. Van Aalst is ingehuurd als interim-manager en moet de kwaliteit van de horeca naar een hoger niveau tillen.

Gert van Aalst tijdelijk naar LUX

Dat meldt De Gelderlander. Naast kwaliteitsverbetering moet Van Aalst de snelheid van de bediening verbeteren. LUX huurt Van Aalst in om het vertrek van de horecamanager op te vangen. Voglens LUX-baas Jos Albers blijft Van Aalst tot minstens eind van dit jaar.

Gert van Aalst maakte furore met café De Bank in Doetinchem. Hij behaalde er de titel Café van het Jaar mee in 2001, een wedstrijd van Misset Horeca. Later verkocht hij de topzaak. Inmiddels maakt Café De Bank geen deel meer uit van de Café Top-100, de opvolgers van de wedstrijd Café van het Jaar.

Reageer op dit artikel