nieuws

Gestolen invalidenparkeerkaarten verhandeld in horeca

Café

De gestolen invalidenparkeerkaarten, waarvoor elf verdachten zijn opgepakt, zijn verhandeld in de horeca. Controleurs en handlangers zochten in horecabedrijven naar geschikte afnemers van hun gestolen waar.

Gestolen invalidenparkeerkaarten verhandeld in horeca

Het Algemeen Dagblad meldt dat elf verdachten zijn opgepakt voor de handel in gestolen invalidenparkeerkaarten. Onder de verdachten bevinden zich twee Haagse parkeercontroleurs.

Criminele vriendjes
Controleurs van het gemeentelijke parkeerbeheer in Den Haag tipten criminele vriendjes over plekken waar auto’s geparkeerd stonden waarin invalidenparkeerkaarten lagen. Kort daarna werd er in de auto’s ingebroken en werden de parkeerkaarten ontvreemd.

De kaarten werden vervolgens door handlangers en controleurs verhandeld in de horeca. De kaarten zouden zo’n 150 euro per stuk hebben opgeleverd. De aangehouden verdachten, tussen de 15 en 55 jaar, zijn allen afkomstig uit Den Haag.

Reageer op dit artikel