nieuws

Gouden Gastvrijheid Award naar Proeflokaal van Zwolle

Café

Ik denk in kansen, niet in problemen. Arjan Broekman van Het Proeflokaal van Zwolle wordt steeds meer een voorbeeldondernemer. Maandagmiddag won hij de Gouden Gastvrijheid Award tijdens de openingsdag van de Horecava.

Gouden Gastvrijheid Award naar Proeflokaal van Zwolle

‘Een voorbeeld. Afgelopen zomer lag de straat voor mijn zaak eruit. Ik heb toen de gemeente gebeld en in plaats van een schadeclaim te eisen heb ik gevraagd om een beachtoernooi georganiseerd in de zandbak voor mijn deur. Ik denk in kansen, niet in problemen’

Broekman won maandagmiddag de Gouden Gastvrijheid Award. Hij rekende af met Jeroen van der Veen en Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, en met Andrea van Zomeren van Basiliek in Harderwijk.

Volgens de jury doet Arjan iets wat andere ondernemers niet doen. Broekman: ‘De keuze van glaswerk, daar werk ik hard aan. Ik schenk veel speciaal bieren en veel wijnen, en daarvoor heb ik bijpassend glaswerk. Mijn motto luidt dan ook: zorg dat je de belevering erin brengt’.

Voor Broekman, die eerder uitgeroepen werd tot Meest Markante Horecaondernemer, is de Gouden Gastvrijheid Award een bijzondere prijs. Broekman: ‘Het is fantastisch. Een kroon op mijn werk. Ik ben nu tien jaar eigenaar en dit voelt als erkenning’.

Reageer op dit artikel