nieuws

Grolsch vindt nieuwe exploitant De Waag

Café

Bierbrouwer Grolsch heeft een nieuwe exploitant gevonden voor café De Waag in Hilversum. Het is Co Mol uit De Bilt, een 48-jarige horecaman die in de Biltse en Utrechtse horeca gepokt en gemazeld is. Mol wil De Waag op 1 februari heropenen.

Grolsch vindt nieuwe exploitant De Waag

Co Mol heropent in eerste instantie het cafégedeelte van De Waag, het hotel blijft vooralsnog gesloten. Mol zit al vijftien jaar in het horecavak. Dat hij met De Waag aan een nieuw avontuur begint in crisistijd verklaart hij als volgt: ‘Dit is juist de tijd om in iets nieuws te stappen, iets met potentie. Het is een prachtige locatie. Het kwam op mijn pad.’

Bruine kroeg

Mol wil het café aankleden als de bruine kroeg die het was. Hij wil er ook een eetcafé van maken, waar een fatsoenlijk dinertje te krijgen is.

Reageer op dit artikel