nieuws

Groot horecaonderzoek in Groningen

Café

De Groningse horeca wordt de komende tijd onder de loep genomen. Adviesbureau Van Bergen Nieman is een online onderzoek gestart om de waardering van de drank- en maaltijdverstrekkende bedrijven in kaart te krijgen. Daarnaast lopen enquêteurs door de stad om mensen te ondervragen.

Groot horecaonderzoek in Groningen

Het onderzoek spits zich toe op de vraag of de kwaliteit en het aanbod in de horecabedrijven aansluit bij de behoeften en wensen van inwoners en bezoekers van de stad. Aan het ligt zal komen of er horecaconcepten ontbreken en welke dat dan zijn.

Naast enquêteurs op straat vindt een groot deel van het onderzoek plaats op internet. Via de website www.gastvrijheidingroningen.nl kunnen inwoners en bezoekers van de stad hun mening geven over de Groningse horeca. Eind 2006 worden de resultaten van het onderzoek verwacht.

Reageer op dit artikel