nieuws

Groot terrasonderzoek van start

Café

Het Nationale Terras Onderzoek van Misset Horeca is van start gegaan. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een vrijkaartje voor het EK-duel Nederland-Frankrijk op 13 juni in het Zwitserse Bern.

Groot terrasonderzoek van start

De organisatie van het onderzoek hoopt met het onderzoek antwoord te krijgen op de vraag hoe horecaondernemers het beste scoren met hun terras. Het onderzoek heeft nauw verband met de Terras Top-100, een nieuwe ranglijst met de beste horecaterrassen van ons land.

Deelnemers aan het onderzoek worden gevraagd vijftien vragen in te vullen. Dit kost ongeveer drie minuten. Onder de deelnemers wordt een kaartje inclusief vliegticket van de wedstrijd Nederland-Frankrijk verloot. Oranje speelt op 13 juni in Bern tegen Frankrijk tijdens de poulewedstrijden voor het Europees Kampioenschap.

Deelnemen aan het onderzoek kan tot 1 juni. De uitkomsten van het onderzoek wordt later dit jaar gepresenteerd.

Naar het onderzoek…

Reageer op dit artikel