nieuws

Groots eerbetoon Muskee bij café Hofsteenge

Café

Meer dan 2500 fans hebben vrijdag afscheid genomen van blueslegende Harry Muskee. Bij café Hofsteenge in Grolloo, nummer 43 in de Misset Horeca Café Top 100, speelden de bandleden van Cuby and the Blizzards muziek uit hun hoogtijdagen.

Groots eerbetoon Muskee bij café Hofsteenge

Dat meldt NOS.nl. In het museum van de band, gelegen naast het stamcafé van Muskee, konden fans afscheid nemen. Meer dan 2500 mensen kwamen naar Grolloo, een aantal dat alle verwachtingen overtrof. Café-eigenaar John Hofsteenge vertelde woensdag nog aan MissetHoreca.nl te hopen op zo’n achthonderd tot duizend mensen.

Dat werden er dus veel meer. Bandleden speelden muziek uit de hoogtijdagen van Cuby and the Blizzards. Een manier om de vele fans te bedanken, zo vertelde bassist Erwin Java.

Muskee wordt vandaag in besloten kring begraven in zijn woonplaats Rolde in Drenthe. Daar overleed hij maandag op 70-jarige leeftijd.

Reageer op dit artikel