nieuws

Grootste irritatie: collega’s die nooit koffie halen

Café

Collega’s die nooit koffie maken of vragen of ze een kopje moeten meebrengen, staan bovenaan de lijst met vervelende zakelijke gewoontes. Het resultaat komt uit een Brits onderzoek onder vijftienhonderd werknemers.

Grootste irritatie: collega’s die nooit koffie halen

Dat meldt AD.nl. Het onderzoek is uitgevoerd door de Britse afdeling van Samsung, dat een rondvraag deed. Irritaties ontstaan ook door collega’s die een stinkende lunch meenemen naar hun werk en in hun telefoon schreeuwen.

Maar niet alleen collega’s zorgen voor frustratie.Ook trage computers, kapotte printers en onnodige e-mails haalden de top 10. Veel werknemers dromen van de ontwikkeling van een printer die zichzelf herstelt en van inktpatronen die zichzelf vullen.

Reageer op dit artikel