nieuws

Haags topcafé steunt 3FM Serious Request

Café

De Zwarte Ruiter in Den Haag, nummer 87 in de toonaangevende Café Top-100, is het toneel van een opvallende 3FM Serious Request-actie. Bekende Nederlanders treden er op als diskjockey. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Haags topcafé steunt 3FM Serious Request

Jaarlijks duiken rond Kerst bekende radio dj’s het Glazen Huis in om actie te voeren voor een stille ramp. Dit jaar staan betere drinkwatervoorzieningen in de wereld op het programma. Het Glazen Huis staat in Den Haag.

Dinsdag 18 december treden diverse bekende Nederlanders op als diskjockey in De Zwarte Ruiter. Mark Rutte (fractieleider VVD), Spike (Di-rect), Bruno Bruins (oud-staatssecretaris van Onderwijs) en Frits Huffnagel (wethouder Citymarketing Den Haag) werken mee aan de actie van 3FM Serious Request en draaien die avond uit eigen collectie.

De opbrengst, deels opgebracht door de deelnemers en deel door De Zwarte Ruiter, gaat naar het Rode Kruis. FM Serious Request vindt plaats van 19 tot 24 december waarbij radioluisteraars tegen betaling hun favoriete plaats kunnen aanvragen.

Reageer op dit artikel