nieuws

Hazes uitgeroepen tot meest gedraaide horeca-artiest allertijden

Café

Stapels platen en een eindeloze reeks hits heeft wijlen André Hazes op zijn naam staan. Hazes is met grote voorsprong de meest gedraaide Nederlandse artiest in de horeca aller tijden, aldus SENA. Reden voor het bedrijf om de zanger postuum te eren met een speciaal in het leven geroepen award. De kinderen van de volkszanger namen de SENA Media Tool Award zojuist op de Horecava in Amsterdam in ontvangst.

Hazes uitgeroepen tot meest gedraaide horeca-artiest allertijden

Roxanne en Dré Hazes waren zeer vereerd om de award in ontvangst te nemen. Roxanne:’Het is heel erg mooi om op deze manier weer herinnert te worden aan het feit dat mijn vaders muziek nog steeds zo veel wordt gedraaid.’ ‘Ja, mooi om te merken dat er nog steeds veel waardering is voor zijn muziek. Ik vind het ook geweldig dat mensen de teksten van mijn vader nog overal meezingen, zoals zojuist hier weer op de Horecava’, aldus Dré Hazes.

Reageer op dit artikel