nieuws

‘Heineken en Carlsberg bereid tot hoger bod S&N

Café

Heineken en Carlsberg zijn bereid hun bod op de Britse branchegenoot Scottish & Newcastle te verhogen naar 780 tot 800 pence per aandeel. Dat berichtte de Britse krant The Daily Telegraph donderdag. Het laatste indicatieve bod van de brouwers staat op 750 pence per aandeel. Heineken wilde geen commentaar geven op het bericht.

‘Heineken en Carlsberg bereid tot hoger bod S&N

S&N verzet zich hevig tegen een overname en opsplitsing door het Heineken en Carlsberg. Tot dusver heeft het bedrijf elk bod van het Nederlands-Deense duo als te laag bestempeld. De brouwers moeten voor 21 januari met een definitief bod komen, anders moeten zij volgens de Britse overnameregels een half jaar wachten voor zij een nieuwe poging mogen doen S&N te kopen.

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel