nieuws

Heineken Extra Cold te vinden via app Whatser

Café

Heineken Extra Cold is voortaan op te sporen via Whatser, een mobiele applicatie waarmee vrienden hun hotspots delen. Horecagelegenheden die Heineken Extra Cold serveren zijn vindbaar op de mobiele telefoon voor mensen die de applicatie hebben geïnstalleerd.

Heineken Extra Cold te vinden via app Whatser

Heineken Extra Cold, tapbier dat op 0 graden wordt geserveerd, wordt in zo’n 1.600 horecazaken geschonken. In Whatser kunnen die locaties niet alleen worden gespot, ook wordt bij de suggestie van een gebruiker om samen met iemand naar een kroeg te gaan meteen aangegeven of dit café Extra Cold serveert.

Voor de liefhebber

Voor Heineken lijkt de samenwerking met Whatser een logische keuze. ‘Hiermee wordt het voor de liefhebber van Heineken Extra Cold nog makkelijker gemaakt een leuke kroeg te vinden met je favoriete bier, waar je dan ook bent in Nederland’, zegt Ralph Rijks, marketing manager van Heineken.

Mooi voorbeeld

Voor Whatser is Heineken een behalve een interessante partner ook een prachtig uithangbord. ‘De samenwerking met Heineken is een mooi voorbeeld van hoe merken op een relevante manier aanwezig kunnen zijn binnen Whatser’, aldus mede-oprichter Michiel Verberg.

Reageer op dit artikel